PERSONLIG STYLING

Personal shopping forbindes forståeligt nok ofte med kræsne superstjerner og overdådig luksus forbeholdt de få. Sandt er det, at en personlig shopper er luksus, men usandt er det, at det er en uopnåelig service for en lukket klike af stenrige. At få hjælp til sin garderobe er ikke dyrt, men derimod tidsbesparende og “straight-to-the-point”.

Hver enkelt kunde behandles individuelt, hvorfor jeg ikke er stor fan af færdige pakker. Hvis du er interesseret i at høre nærmere om, hvordan din garderobe kan blive optimeret, ser jeg frem til at høre fra dig og forklare, hvorledes jeg har mulighed for at bidrage til en mere fashionable sæson.

Den danske modescene er inspirerende og varieret. Dansk mode sætter sin egen æstetiske agenda med klare referencer til de klassiske nordiske linjer. København huser både de danske men også de store internationale modehuse og Christina bevæger sig hjemmevant i krydsfeltet mellem den klassiske og glamorøse elegance samt de nye up-and-coming trends. Hun formår at hive essencen ud af de store luksuriøse brands og krydre det med de mere konceptuelle. 

Få inspiration og gode ideer på bloggen →


Som noget helt nyt har Casa Christina udviklet konceptet "Personal Shopping Experiences" som opererer inden for de 3 felter; mode, kunst og design.

Læs om shopping oplevelserne her →