CASA CERAMICA

Casa Ceramica - Hvis du er på udkig efter keramik i særklasse, er det et absolut must at lægge vejen forbi Caltagirone på Sicilien. I denne lille idylliske bjergby 200 meter over havet har man nemlig fremstillet verdensberømt keramik helt tilbage til år 828.

Hvis du gerne vil gøre rejsen lidt kortere, kan du i stedet vælge at vende blikket mod Casa Christina. Her finder du keramik, som bygger på de fine gamle traditioner, men som også har helt sit eget særpræg. En blanding af italiensk intensitet og stilren skandinavisk elegance.

Casa Christina har navn efter sin designer, Christina Brangstrup Arnoldi Coffa. Christina er italiensk gift, og da hun bosatte sig på Sicilien, forelskede hun sig desuden i de gamle sicilianske traditioner for smuk keramik. Siden har det været en glæde at lære og videreudvikle dem.

Christinas designs er helt sine egne og ligner ikke noget andet, der produceres i Caltagirone. Selv om mønstrene henter sin inspiration i de klassiske linjer, bryder de lette, luftige farver med traditionen og giver en helt ny dimension. Nemlig en lethed og en elegance ofte hentet i en farveskala, der leder tankerne hen på de gamle Skagensmalere.

Hvert enkelt stykke keramik er håndlavet og dekoreret med stor akkuratesse og iderigdom. Hvert design er unikt og har du et ønske om en serie med et særligt personligt design, monogram eller mønster udføres dette også. Christinas uddannelse som design manager fra Danmarks Designskole er garanti for, at kvaliteten er gennemført.

Keramikken kan bestilles efter aftale. Udfyld nedenstående formular eller kontakt Casa Christina på tlf.: 28 87 52 89