7 pladser og seperat tomt kontor på 35 m2 til leje i forbindelse med LA FAMIGLIA FURNITURE´s nye showroom fra d.1 September 2017.

Jeg er så heldig, at være blevet inviteret med til at være en del af et suverænt, profesionelt kreativt miljø på Glentevej 47, 2400 NV. 15 minutter fra eksempelvis Kg.Nytorv eller Skovshoved, med nem og fri parkering. 

Her har jeg lejet et 200m2 gammelt autoværksted, med kæmpe store industri vinduer og udsigt til et skønt gård miljø og andre flotte nyistandsatte ejendomme og lagerbygninger beboet af nogle af de bedste, indenfor design og kunst som Galleri Nicolai Wallner, Galleri Nils Stærk, produktionsselskab FRAME by FRAME,  design-og møbel firmaet MATER m.fl. Der vil være rig mulighed for fælles arrangementer, og sparing med mange interessante mennesker på kryds og tværs af brancherne. 

Huset er under istandsættelse i disse dage, og vil stå klar efter sommer, fra den 1. september 2017.

Min design virksomhed LA FAMIGLIA FURNITURE vil få et flot showroom herude og i sammenhæng med det, laver jeg et fælleskontor med plads til 8 personer og har et ekstra, tomt, kontor på 35m2 til rådighed for et mindre firma, fotograf eller andet, der har brug for at sidde lidt for sig selv, men med tilgang til resten af huset. 

Huset “ LA FAMIGLIA “ bliver indrettet med det lækreste indenfor møbel -og belysnings design, op imod det rå, industrielle look, vi har valgt at beholde fra den sandblæste, originale bygning med beton gulve, metal sprodsede vinduer og automastisk garageport. 

I underetagens 100 m2 vil der blive indrettet mødelokale, så man i ro og mag kan sidde med kunder, uden at blive forstyrret, og derudover vil være et aflukket område til brug for lager.

Kunne det være noget for dig, så send mig en mail på christina@casachristina.dk eller måske kender du een eller flere hyggelige og spændende mennesker, der kunne være interesseret, så send endelig nyhedsbrevet videre til dem.

 

Pris per plads 3.400 dkk + moms/mdr

Pris for eget ca. 35 m2 kontor 8.500 dkk + moms/mdr

Pris for lagerplads 300 dkk + moms per m2/mdr 

 

Prisen inkludere for alle :

Fri benyttelse af toilet, mødelokale og køkken med ovn, køl, komfur, microovn, kaffemaskine, service etc

Lovpligtig forsikring

WIFI og printer

1 ugelig rengøring

Vinduespudsning

El og varme

Miljø på Glentevej 47

Miljø på Glentevej 47

Plan af LA FAMIGLIA FURNITURE showroom og fælleskontor

Plan af LA FAMIGLIA FURNITURE showroom og fælleskontor

Plan af Glentevej 47-49 Mange hilsner Christina

Plan af Glentevej 47-49

Mange hilsner Christina