CONTACT CASA CHRISTINA

Name *
Name

CASA CHRISTINA

Casa Christina er et designstudio, der rådgiver private inden for arkitektur, indretning og mode.

INTERNATIONAL ERFARING

Casa Christina er etableret af Christina Brangstrup Arnoldi Coffa, uddannet på Danmarks Designskole med speciale i Design Management og Interiør Design. Derudover har Christina også læst på Europæisk Design Institute, IED, i Milano. Efter at have boet 20 år i udlandet, fører hun nu Casa Christina videre i Danmark. Hun har stor international erfaring, og har blandt andet bygget, renoveret og indrettet huse i Italien, Frankrig, Norge og Danmark. 

ARKITEKTUR & INDRETNING

Casa Christina specialiserer sig inden for arkitektur, - både moderne minimalistisk og klassisk design. Kombinationen af den sydeuropæiske klassiske tradition og den enkle og stilrene skandinaviske er netop Casa Christinas force. Filosofien er at kreere åbne, harmoniske og lette rum, med en varm og imødekommende atmosfære, hvor belysning spiller en stor rolle.

Casa Christina hjælper dig med alt fra ideudvikling, til eksekvering af byggeri eller renovering, samt hjælp til indkøb af materialer og interiør. I tæt samarbejde med dig, arbejder Casa Christina målrettet på at finde den perfekte løsning, så du kan få din drømmebolig. 

PERSONLIG STYLING

Christina har gennem sin store interesse for mode skabt kontakt til de bedste butikker i København. Hun bevæger sig i krydsfeltet mellem den klassiske og glamorøse elegance samt den nye trendsættende upcomming scene. Christina formår at hive essencen ud af de store luxury brands og krydre det med det mere hemmelige og konceptuelle.

Casa Christina kan hjælpe dig med at finde præcis det look du drømmer om.

Læs mere her om de mange muligheder
Casa Christina tilbyder →